Hoppa till innehåll
Vill du bidra till klimatsmarta resor?

Välkommen till Transdev i Dalarna!

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid för kollektivtrafiken? Hos oss får du chansen att arbeta i en global organisation som har starka lokala rötter i regionen. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där samarbete och mångfald är centrala. Oavsett vilken roll du har, får du möjlighet att utvecklas och bidra till en säkrare och mer miljövänlig kollektivtrafik för många.

Bussförare

Kör mot en spännande framtid!

Vi söker dig som gillar att ge bra service, trivs med att köra och har ett lugn i trafiken. Hos oss kör du moderna bussar och får ett omväxlande och självständigt arbete. Vi erbjuder flexibla arbetstider och olika scheman utifrån våra turer. Som världens största kollektivtrafikföretag ger Transdev dig stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. Du får kontinuerlig kompetensutveckling för att alltid vara uppdaterad i din yrkesroll.
Välkommen att bli en del av vårt glada gäng!

Fordonsmekaniker

Skapa din karriärväg hos oss!

Här får du arbeta med den senaste tekniken i ett självständigt och varierande yrke på någon av våra tre verkstäder. Vi söker dig som redan är verksam inom fordonsteknik och vill utvecklas vidare. Här blir du en del av ett engagerat team där vi ständigt investerar i kompetensutveckling för att du ska kunna vässa din expertis och få mer ansvar. Du arbetar med moderna fordon och får hantera olika utmaningar som kräver både noggrannhet och flexibilitet. Välkommen till en arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där din kompetens alltid värderas högt!

Servicetrafikförare

Utvecklas ihop med duktiga kollegor!

Hos Transdev får du chansen att köra både omsorgstrafik och vanlig taxi, med tryggheten i att det alltid finns jobb. Som en del av vårt team kör du moderna minibussar, där du hjälper människor i olika åldrar att resa tryggt och säkert på Dalarna vackra vägar. Hos oss får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik och du får möjlighet att utveckla dina färdigheter i en globalt ledande organisation. Vi satsar på att ge dig det stöd och de resurser du behöver för att fortsätta utvecklas i din roll!

Här hittar du våra lediga tjänster

Tillsammans håller vi samhället i rörelse – hitta din roll hos oss!

På Transdev jobbar vi tillsammans för att hjälpa människor med deras dagliga resor. Oavsett om du kör buss, är tekniker eller jobbar med administration, ser du till att våra resenärer reser tryggt och enkelt. Vi erbjuder flera olika yrken inom kollektivtrafiken, där din kompetens och ditt engagemang gör stor skillnad. Kom och bli en del av vårt team och bidra till hållbara resor för framtiden!

Klicka här för att maila oss din fråga om vår arbetsplats eller våra yrkesroller.

Investera i din framtid

Ta bussförarkörkort!

Att köra buss är ett serviceyrke med stor efterfrågan! Du får träffa många människor och jobbar självständigt med stort eget ansvar. Under förarutbildningen varvar du teori med praktik och direkt efter avslutad utbildning har du anställning hos oss. Vi uppmanar dig som är intresserad av yrket att ta kontakt med oss, så kan vi hjälpa dig vidare.

Maila till anders.ekstedt[at]transdev.se så berättar han gärna om yrket, utbildningarna som finns tillgängliga i regionen och partners vi samarbetar med.

Om vår arbetsplats

Medarbetare: Över 400 medarbetare

  • Bussförare: ca 250
  • Servicefordondsförare: ca 130
  • Verkstad och tvätt: 23
  • Administration: 20

Depåer: 5 stycken – Ludvika, Leksand, Rättvik, Mora, Orsa

Fordon: Över 100 bussar och 50 servicetrafikbilar

Trafikområde: Regiontrafik i Dalarna

Trafik: Under varumärket SamBus kör vi linjetrafik (buss) och servicetrafik (sjukresor för regionen, färdtjänst åt kommunen, skolskjuts etc.) på uppdrag av Dalatrafik

Vår arbetsplats: Vi har en stark sammanhållning och är stolta över att göra resandet enkelt och hållbart för alla. En gång i månaden serveras det förarfrukost och du kan passa på att ställa frågor till någon av våra ledare. Du som är kvinnlig medarbetare erbjuds gratis mensskydd.

Arbetsgivarerbjudande

Det här får du som är medarbetare hos oss

Hållbar mobilitet

Var med och skapa framtidens kollektivtrafik

Yrkesroller

Du behövs för att hålla samhället i rörelse